Smerter

Smerter er kroppens måde at fortælle, at der er noget galt, uanset om årsagen er banal eller alvorlig. De fleste mennesker oplever smerter i en kortere eller længere perioder. For nogle går smerterne imidlertid aldrig væk, og man må derfor indstille sig på at leve et liv med kroniske smerter. Når du har smerter forringes din livskvalitet og dette medfører ofte isolation, depression og nedsat livskvalitet i hverdagen.

Fysiske symptomer og overbelastningssmerter er signal til dig om, at der er noget, der ikke helt er som det skal være.
Kroppen og sindet står i tæt forbindelse med hinanden - det er et system der konstant kommunikerer med hinanden. Beskeden er meget ofte, at der er et eller andet i din dagligdag, du har brug for at lave om på.
Smerter er kommunikation fra kroppen
Spørgsmålet er om vi vil høre svaret?
Om vi får lyttet til vores krop og derved kan hjælpe den med at få det bedre?

De redskaber jeg arbejder med kan være med til at lindre eller fjerne smerter og træne klienten i at blive bedre til at lytte til kroppen og få stoppet op inden overbelastninger bliver til kroniske smerter. Jeg kan ikke love, at jeg kan helbrede dig, men jeg kan støtte dig i at sætte en helbredelsesproces i gang, ved at give dig en forståelse for sammenhængen mellem  sindet og kroppen. Du vil lære hvordan dit fysiske velvære hænger sammen med dine tanker, følelser og overbevisninger. Hvordan kroppen husker og derved kan binde et gammelt traume med kroniske smerter i mange år efter at traumet har udspillet sig.

Hvad kan der arbejdes med?

Tilbage til forrige side