Klient udtalelser

Mit forløb hos Lise Bülow.

Jeg har været i terapi hos Lise af 2 omgange. Første gang i en periode over 9 mdr. og anden gang over 3 mdr.
Jeg kom og var sygemeldt pga. en arbejdsskade, hvor jeg havde fået diagnosen: sekundær posttraumatisk stressreaktion.
Jeg troede, på det tidspunkt, at jeg aldrig ville komme i arbejde mere, og min krop var stadig så rystet, at jeg i min hverdag konstant var bange og ked af det.
Lises forsigtige måde at arbejde med min krop og tanker på, gjorde at jeg langsomt kunne begynde at snakke lidt om hvad jeg havde været udsat for. Men først og fremmest brugte hun megen tid på at finde ro og overskud i min krop og mit sind. Det var ikke nemt.
Men jeg havde hele tiden fornemmelse af at Lise vidste hvad hun gjorde og hun havde en tro på, at jeg nok skulle komme til at arbejde igen. Det betød meget for mig, da jeg selv helt havde opgivet håbet.

Stor faglighed, stor tålmodighed, og ikke mindst en meget nænsom behandling af min meget rystede krop og sind, begyndte at virke.

Jeg er nu igen i arbejde, men ved at jeg – for altid – skal passe på mig selv, og ikke mindst lytte til de signaler min krop giver mig.

Og skulle jeg glemme det, så kontakter jeg straks Lise.

Jeg troede aldrig jeg ville få det godt igen, da jeg startede, men takket være Lises hjælp, og min egen forståelse af diagnosen, og mine omgivelser og arbejdsplads, så er jeg kommet videre.

Marianne

 

Jeg bliver tit spurgt, hvorfor jeg går i Terapi. Det er svært at svare entydigt på, men hovedårsagen er, at jeg er uhelbredelig syg, og jeg vil ikke have både et dårligt helbred og et dårligt humør.

Helbredet kan jeg ikke gøre noget ved, men humøret kan jeg. Og det er der, at Lise kommer ind. Hun hjælper mig med at holde fast i de positive tanker, og de gode ting i mit liv, se mulighederne og ikke begrænsningerne – og så kommer det gode humør af sig selv. Lise er min guru, hun hjælper mig til et godt liv med mig selv og mine omgivelser. Hun holder mig i live. Alle burde have en guru.

Jeg bliver også spurgt om, hvad der sker, når jeg er i terapi. For mig sker der det, at jeg først snakker med Lise og får vendt både det gode og det dårlige, der er sket siden sidst, og bagefter får jeg hypnose. Under hypnosen får jeg lagt de positive ting, jeg nu ønsker, ind i min underbevidsthed.

Jeg har gået hos Lise i 6 år, og jeg betragter det som en investering i ”et godt liv”, og resten af mit liv skal være godt, og derfor kære Lise slipper du ikke af med mig J.

Grethe

Tilbage til forrige side