Min baggrund

Jeg har arbejdet som psykoterapeut de sidste 12 år i egen praksis
Jeg er medlem of psykoterapeutforeningen (MPF)

Jeg har en NLP-Master Practitioner i terapi og formidling                    
Jeg er certificeret Master i Hypnoterapi
Jeg har en 4 årig uddannelse i krise, chok og traumer  (Somatic Eksperience)


Inden jeg blev selvstændig har jeg i 20 år arbejdet med unge psykisk syge

Jeg har klinik i Møldrup og tilbyder parterapi, terapi til enkeltpersoner, der står med livskriser, sorg, angst, stress, fobier, manglende selvværd, præstationsangst m.m.

 

Min uddannelse i chok, kriser og traumer gør at der i klinikken kan arbejdes med oplevelser som vold, eftervirkninger efter trafikuheld, overfald, gamle traumer samt oplevelser, der stadig sidder i kroppen og hæmmer livsudfoldelsen.

 

Igennem de sidste 10 år har jeg fulgt en kursusrække i meditation og spirituel udvikling hos Helen Gamborg og Erik Mikkelsen for at støtte min egen udvikling.
Jeg uddanner mig løbende og holder mig orienteret indenfor mit fag med kurser hos både danske og internationale trænere.

Mit menneskesyn er baseret på den holistiske tankegang, hvor sind, krop og ånd hænger uløseligt sammen. Jeg tror på, at alle mennesker har de ressourcer de har brug for. Nogle gange har vi brug for støtte og vejledning for at komme i kontakt med disse ved hjælp af selvudvikling og terapi. Det er her jeg kommer ind, som terapeuten, der i et trygt og tillidsfuldt miljø, hjælper dig med at finde dine værdier, ressourcer samt hjælper dig med at sætte nogle fremtidige mål, så du kan skabe det liv du ønsker.

Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen

 

 

Tilbage til forrige side